Már Anna Nicole Smith teste a tét!

Infostart
2007. február 16. 05:22
Ügyvédje és volt szeretője elárulta Anna Nicole Smith végrendeletének néhány részletét. Eszerint az egykori playmate mindent azóta már elhunyt fiára hagyott, így örököse kislánya, Dannielynn. Közben megindult a harc a volt modell földi maradványaiért.

Az ügyben eljáró bíró szerint sokáig elhúzódhat az Anna Nicole Smith halálával és végrendeletével kapcsolatos per, melynek legújabb fejleménye, hogy megindult a harc a volt modell földi maradványaiért.

"Ez a test jelenleg az enyém" - közölte Larry Seidlin bíró az első meghallgatáson, amely után rögtön pénteken megtartják a másodikat is.

Közben négy férfi küzd azért, hogy bebizonyítsa, ő Anna Nicole Smith lányának apja, a volt playmate ügyvédje, és egyben szeretője, Howard K. Stern nyilatkozott kedvese végakaratáról.

"Mindent a fiára, Danielre hagyott. Most, hogy Daniel sincs többé, és a húga az egyetlen gyermeke, az egész vagyon Dannelynnre száll. Az egész" - mondta az ügyvéd a US TV egyik műsorában.

Howard K. Stern közölte: a végrendelet 2001-ben készült, az ex-playmate soha nem változtatta meg.

Az ügyvéd azt is bejelentette, hogy Anna Nicole őt nevezte meg a testamentum végrehajtójának és fia, Daniel gyámjának.

A húszéves Daniel 2006 szeptemberében azért halt meg, csupán három nappal húga születése előtt, mert többféle gyógyszert szedett egyszerre, amelyek együttes hatása fatális volt.