Megismerte gyermekeit a spermadonor

Infostart
2007. február 15. 08:57
Hat tinédzser, az Egyesült Államok különböző részéről, rájött, hogy ugyanattól az apától származnak. Édesanyjuk ugyanis ugyanazt a férfit választotta spermadonornak.

Jeffrey Harrison, a spermadonor kék szemű és több mint 180 centiméter magas. Érdeklődik a filozófia, a zene és a színház iránt.

E tulajdonságok alapján a spermája igen népszerű volt a '80-as években. Az évtized végén havi 70 ezer forintnak megfelelő összeget keresett azzal, hogy hetente kétszer adta le spermáját.

Tizenöt hónappal ezelőtt azonban megdöbbenve olvasta az újságban, hogy két tinédzser rájött, hogy ugyanattól a férfitól - tőle - származnak, és most keresik őt.

Ebben az évben, a Valentin-nap környékén végre rászánta magát, és regisztrált arra a honlapra, ahol a két fiatal összeakadt. Rá kellett jönnie, hogy további négy gyermek származik tőle.

A férfi elhatározta, hogy az összes fiatallal felveszi a kapcsolatot, annak ellenére, hogy nem túl büszke jelenlegi életére. Állandó munkája nincs, és négy kutyájával él Los Angeles közelében.

A fiataloknak küldött egy-egy Valentin-napi üdvözletet. Másnap a két lány, aki elsőként indult a keresésére, felhívta őt. Egy harmadik gyermekével pedig néhány nappal később találkozott. A többiekkel e-mailben vette fel a kapcsolatot.

A férfi megtudta, hogy a fiatalok az Egyesült Államok legkülönbözőbb pontjain laknak: Coloradóban, Floridában, New Yorkban és Pennsylvaniában.