Órája miatt perelték be az Oscar-díjas színésznőt

Infostart
2007. február 8. 10:24
Szerződésszegés miatt per vár Charlize Theronra, ugyanis az Oscar-díjas színésznő a Raymond Weil óragyártó társasággal kötött egyezsége ellenére más márkát viselt.

A Raymond Weil óragyártó társaság beperelte az Oscar-díjas Charlize Theront, mert a velük kötött szerződés ellenére Christian Dior-órát viselt egy texasi filmfesztivál tájékoztatóján.

A keresethez csatolták azt a fotót, amely az eseményen készült, és Theron kezén látható az óra. A dél-afrikai színésznő eredetileg a Dior parfümjeit reklámozza.

A svájci céggel kötött megállapodás szerint 2005 októbere és 2006 decembere között kizárólag Raymond Weil-féle órát viselhet a 31 éves színésznő.

A cég nem ismertette, hogy pontosan mennyit fizetett Charlize Theronnak, csupán annyit közöltek, tekintélyes összegről van szó.

Az óragyártó vállalat a keresetben nem tüntette fel, hogy mekkora kártérítést követel az Oscar-díjas színésztől, de igényt tart a sztár összes olyan bevételére, amelyet a konkurenciát reklámozó hirdetésekért kapott.

A Raymond Weil több mint tízmillió fontot költött a reklámkampányára, amelynek arca Theron volt.

"Két keze van, és nyílván úgy gondolta, hogy két helyről több pénzt tud keresni" - mondta gúnyosan David Jaroslawicz, a svájci cég jogásza.