Jennifer Lopez Michael Jackson nyomdokain

Infostart
2007. február 2. 05:03
Alaposan meglepte az egyik Los Angeles-i stúdiót Jennifer Lopez, amikor az előre megbeszélt felvétel elkészítése előtt két órával egy háromoldalas kívánságlistát küldött arról, minek és hogyan kell a rendelkezésére állnia.

A Westlake Stúdiónak küldött kívánságlista első helyén halvány fényű villanykörték megfelelő szögben történő felszerelése állt, Jennifer Lopez szerint ugyanis akkor néz ki igazán csábítóan, ha teljesülnek ezek a feltételek.

A további igények között szerepelt még meleg kubai kenyér, több tucat csomagnyi válogatott hús, sajttál, valamint illatosított gyertyák.

Mint Michael Jackson

"J.Lo igencsak dívaként viselkedett, amikor múlt héten nálunk járt. Az emberei háromoldalas kívánságlistát küldtek át az öltözőszobájával kapcsolatban, ami az utolsó pillanatban teljesen abszurd volt" - mondta el a Daily Mirror című brit lapnak a stúdió egyik munkatársa.

A szemtanú elmondta azt is, hogy az égők fényerejét wattra pontosan meghatározták, és ugyanígy a megvilágítási szöget is.

"Nem tapasztaltunk ilyet azóta, hogy Michael Jackson egy kis teret akart a stúdió fölé építtetni, hogy a felvétel alatt nézhesse őt a majma" - tette hozzá a sokat látott technikus.