Botrány: napvilágra került a kapus titkos szexvideója

Infostart
2007. január 24. 08:15
Komoly bajba került az angol másodosztályú West Bromwich Albion labdarúgócsapatának kapusa, Russell Hoult. A magyar válogatott Gera Zoltán nős csapattársa ugyanis elhagyta azt a mobiltelefont, amelyre felvették az egyik félrelépését. A telefon viszont előkerült...

A legenyhébb megfogalmazás szerint is hatalmas öngólt lőtt az angol másodosztályú West Bromwich Albion kapusa. Russell Hoult ugyanis mobiltelefonjára felvette videóval, ahogyan egy másik férfival közösen éppen egy hölggyel élnek nemi életet.

A kétgyermekes, nős kapus ráadásul a West Bromwich Albion mezét viseli - és semmi mást. Az 56 másodperces felvételen minden jól látható. A The Sun brit bulvárlapnak nyilatkozó egyik barát azt állítja, hogy Russell Hoult tudta, hogy felvétel készül az aktusról.

"A résztvevők jó barátok és a történtek nyilván köztük maradtak volna. Csakhogy a filmet készítő személy elhagyta a mobilját, a felvételt pedig Bluetoothon elkezdték körbeadni. Russell nagyon ki van borulva, de most már késő" - fogalmazott az egyik ismerős.

Ráadásul Gera Zoltán csapattársának nem ez az első szexbotránya. Még 2005-ben több meztelen képet küldött magáról titkos szeretőjének, máskor pedig amiatt került bajba, mert szaftos leveleket küldött egy 15 éves lánynak.

Russell Hoult és felesége, Donna, nem kívántak reagálni a történtekre.