Botrány: takarítónő lesz a képviselő felesége!

Infostart
2007. január 15. 08:08
Takarítói munkát kell vállalnia a konzervatív brit parlamenti képviselő, James Gray volt feleségének, akit akkor hagyott el a férje, amikor az asszonyt mellrákkal kezelték.

Nem volt túl elegáns, ahogyan a brit parlamenti képviselő megvált feleségétől: a férj akkor lépett le szintén házas szeretőjével, amikor az 51 éves Sarah mellrákkal küzdött.

A hoppon maradt feleség, aki életét három gyereke nevelésének szánta, saját lehetőségeit pedig férje karrierének támogatása miatt feladta, most nehéz anyagi helyzetbe került, ezért kénytelen valami kevésbé előkelő munkát vállalni, mert férje egyáltalán nem támogatja.

"Ez nagy csapás Sarahnak, de elhatározta, hogy mindenáron megáll a saját lábán. Bármit elvállalna: már azon is elgondolkodott, hogy takarítani fog" - mondta a nő egyik barátja.

A képviselő kitiltotta feleségét közös családi házukból, míg ő maga, ismerősei elmondása szerint egy elegáns londoni lakásba költözött szeretőjével.

Lehetséges, hogy politikai karriere végét jelenti a románc: miután a lapok megírták a történetet, James Grayt munkatársai kirúgták a választókerületéből.