Kolbászzsírral állt bosszút a játszótéri gyerekeken - képpel!

Infostart
2007. január 14. 13:17
Kolbászzsírral kente be valaki az egyik játszótér eszközeit Hódmezővásárhelyen. A Csongrád megyei városban az Éva utcai játszóteret panelházak gyűrűje veszi körül. A zsír nagy részét egy közeli iskola értelmi fogyatékos diákjai vitték haza a ruhájukon.

- Három osztállyal, azaz tizenhét tanulóval voltunk a játszótéren, s már csak későn vettük észre, hogy foltos lett a gyermekek ruhája. Kiderült, hogy valaki zsírral kente be a játékokat - mondta a Délmagyarország című megyei napilapnak Kovácsné Kristó Mária tanárnő.

A játszótér környékén lakók szerint valaki valószínűleg megunta a gyermekzsivajt, ezért nyúlt a "zsírfegyverhez". A lap úgy tudja, hogy néhány erkélyről már többször is rákiabáltak a játszótéren hangoskodó gyermekekre, de csak akkor, amikor azok felnőtt nélkül voltak lenn.

A játszótérre egyszer a "Labdázni tilos!" táblát is kirakta valaki...

Nem ez az egyetlen ilyen eset Hódmezővásárhelyen. A napokban megrongálta valaki a vásárhelyi Tiszta Lap Egyesület által júliusban felavatott népkerti játszóteret. Ugyanott tavaly egy 13 éves gyerek összetörte a nagy értékű kerámia ivókutat.

A ismeretlen vandál most a játszótéri nagyhajó végén lévő műanyag csúszdát gyújtotta meg. Ezen most egy balesetveszélyes lyuk tátong.