Rettegnek Britney Spears rajongói

Infostart
2007. január 8. 04:47
Az utóbbi időben botrányt botrányra halmozó Britney Spears barátai és rajongói attól tartanak, hogy kedvencük már soha többé nem hívja fel magára a figyelmet a zenéjével, legfeljebb a kicsapongásaival lesz képes címlapra kerülni.

Britney Spears igazán kihasználja újdonsült szabadságát, válása óta szinte egyik buliból rohan a másikba, olyan - ezen a téren sokszor "bizonyító" - barátnőkkel, mint Paris Hilton és Lindsay Lohan. Ezek után nem csoda, hogy elájult a szilveszteri partin - a hivatalos indoklás szerint a fáradtság és nem az alkohol miatt.

Ahogy valószínűleg annak is a fáradtság volt az oka, hogy amikor kedd hajnalban látták, éppen a "szeretem magam" mondatot ismételgette vég nélkül.

Noha elképzelhető, hogy botrányaival tudatosan igyekszik zenei visszatérése számára előkészíteni a talajt, a popdíva egyre fogyatkozó rajongótábora attól fél, hogy soha nem látják már kedvencüket a régi fényében tündökölni.

Britney kiadója ugyanakkor optimista - mi mást is tehetne? -, a Jive Records közleményben tudatta: ezer százalékig biztosak védencük további karrierjében.