Halála utáni apasági tesztet kért a zenészlegenda

Infostart
2007. január 7. 07:50
James Brown, a 73 éves korában elhunyt zenész halála előtt meghagyta: végezzenek legkisebb fián DNS-tesztet, hogy családja valamennyi tagja számára egyértelmű legyen: James Joseph Brown II valóban az ő gyermeke.

Debra Opri, a család ügyvédje bejelentette azt is, hogy a karácsony napján elhunyt művész azt akarta: a vizsgálatra csak halála után kerüljön sor.

A fiú a 36 éves Tomi Rae Hynie és James Brown gyermeke. A nő azt állítja, hogy az énekes halála után kizárták őt korábbi házából. Negyedik feleségét egyébként "kifelejtette" végrendeletéből a zenész.

A soul keresztapjának többi gyereke évek óta vitatja apjuk Tomi Rae Hynie-val 2001-ben kötött házasságának törvényességét, ahogyan azt is, hogy a nő és James Brown közös, ötéves fia féltestvérük lenne.

Velma és Deidre éppen ezért le is mondták a részvételt Larry King showjában, amikor megtudták: a tévés legenda Tomi Rae Hynie-t is kérdezi majd a műsorban.

Maguk helyett ügyvédjüket küldték, hogy reagáljon az özvegy követeléseire és panaszaira.

Tomi Rae Hynie, aki a műsorban bemutatta a James Brownnal kötött házasságáról szóló dokumentum másolatát, azon kesergett, hogy méltatlanul bántak vele férje temetésén.

A nő elmondta, még abban sem biztos, hogy James Brownt valóban eltemették.

Tomi Rae Hynie egyébként az utóbbi időben egyre kevesebbet foglalkozott férjével, karácsonyi halálakor sem volt az énekes mellett.