Műlábával verekedett a világsztár felesége

Infostart
2007. január 4. 07:53
Paul McCartney válófélben lévő felesége elvesztette türelmét, amikor egy kávézóban egy nő le akarta fotózni a telefonjával. Heather Mills kipenderítette helyiségből a kíváncsiskodót.

Feljelentette egy nő Heather Millst, amiért az egykori modell megszorongatta a nyakát, majd kilökte egy kávézóból és végül még fenékbe is rúgta a műlábával.

Paul McCartney válófélben lévő feleségének türelme akkor fogyott el, amikor Emma Levy mobiltelefonjával le akarta fotózni.

"Felugrott, megragadta a nyakamat és az ajtó felé lökdösött. A műlábával rúgott hátsón, ki a kávézóból. Egy óriási zúzódás van a tomporomon" - mondta Emma Levy.

Az állítólag pornós múlttal is rendelkező Heather Mills ügyvédjével beszélgetett, amikor a nő megpróbálta lefényképezni. A kávézó egyik munkatársa szerint Emma Levy sértegette a hírességet, és amikor Heather kirúgta őt, a vendégek és a dolgozók tapsolni kezdtek.

Egy szemtanú szerint az eset után Heather összeomlott. Sir Paul feleségének rossz napjai vannak: válása még tart, és több halálos fenyegetést kapott az utóbbi időben.