Férjhez megy az elhunyt futball-legenda volt felesége

Infostart
2007. január 4. 05:04
Igent mondott szeretőjének, és ismét férjhez megy a 2005. novemberében elhunyt legendás észak-ír labdarúgó, George Best volt felesége. A 34 éves Alex kezét szilveszter éjjelén kérte meg Howard Kruger üzletember.

Pontban szilveszter éjfélkor kérte meg George Best egykori feleségének kezét a 47 éves üzletember, Howard Kruger. Alex Best igent mondott, noha egy interjúban hangoztatta, hogy mindig is a Manchester United egykori legendás futballistája lesz élete szerelme.

"Eljön az idő, amikor túl kell lépned a múlton" - fogalmazott a 34 éves asszony, aki három évvel ezelőtt, egy New York-i szilveszteri bulin ismerkedett meg az üzletemberrel.

Howard Kruger és a hölgy azt követően kezdtek együtt járni, hogy az asszony pár hónappal később elvált az alkoholista egykori futballistától. A nő kitartott a férfi mellett akkor is, amikor 2005. júliusában azzal vádolták, hogy tisztességtelenül közeledett egy lányhoz.

A férfit végül a bíróság felmentette a vádak alól. "Kisebb-nagyobb megszakításokkal három éve együtt vagyunk. Volt néhány nagyszerű és néhány borzalmas pillanatunk" - fogalmazott a 34 éves volt stewardess, aki azt is kijelentette, hogy minél hamarabb szeretne gyerekeket.