Csodálatos képek a meztelen színésznőről

Infostart
2006. december 20. 07:14
Ritkán fordul elő, hogy Scarlett Johansson második legyen valamiben, ám most megtörtént. A szexi sztár egy interjúban arról is beszélt, hogy szívesen meztelenkedne valamelyik filmjében.

Nehéz elképzelni Scarlett Johanssont, amint második lesz bármilyen megmérettetésben, de néha a nehezen elképzelhető dolgok is megtörténnek.

A színésznőt saját bevallása szerint igen komoly sokként érte, hogy háttérbe szorult egy BlackBerry mögött.

A gyönyörű Scarlett egyik legnagyobb feltűnést akkor keltette, amikor meztelenül pózolt kolléganőjével, Keira Knightley-val a Vanity Fair címlapján.

A színésznő ugyanakkor máig nem érti, hogy miként fordulhatott elő: a felvételen részt vevő férfiak közül volt, aki nem velük foglalkozott.


...és egyedül

"Keira és én ott voltunk teljesen meztelenül és akkor ez a pasas a BlackBerry kütyüjével foglalkozik. Mindenki keményen dolgozott. Talán jobb is volt így, mintha mindannyian ránk figyeltek volna. Kényelmesebb volt" - fogalmazott Scarlett Johansson.

A színésznő, akit egyébként az Esquire magazin 2006 legszexisebb nőjének választott, azt is bevallotta, hogy nem lenne ellenére meztelenül szerepelni valamelyik filmjében.

"Nem ellenzem a meztelenkedést, csak az a fontos, hogy a megfelelő project legyen, talán valamilyen szenzációs európai művészfilm megfelelne" - jelentette ki Scarlett Johansson.

Úgy legyen...