Hatalmas drogbotrány: elveszítheti koronáját a szépségkirálynő

Infostart
2006. december 19. 09:31
Hétfőn ünnepelte 21. születésnapját Tara Conner, a Miss USA szépségverseny győztese. A hölgy azonban nem tudott felhőtlenül ünnepelni, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy elveszíti koronáját kábítószerbotránya miatt.

Még kedden döntés születhet a Miss USA verseny győztesének sorsáról. Tara Conner könnyen elveszítheti szépségkirálynői címét, miután megbukott egy kábítószerteszten.

A kentucky-i szépség sorsáról a jogokat birtokló mágnás, Donald Trump dönt. A milliárdoshoz közel álló források ugyanakkor azt állítják: az ingatlancsászár már hetekkel ezelőtt meghozta a döntést, amikor Tara Conner botrányt botrányra halmozott különböző éjszakai mulatóhelyeken.

Az egyik legnagyobb skandallumot az okozta, amikor a Miss USÁ-t rajtakapták egy másik szépségkirálynővel, a Miss Teen USÁ-val, Katie Blair-rel, amint egy klubban nyilvánosan csókolóztak.

A jól értesültek tudni vélik, hogy Donald Trump még kedden felszólítja Tara Connert, hogy mondjon le a koronájáról és adja azt át a verseny második helyezettjének, a kaliforniai Tamiko Nashnek.