A kebelcsoda botrányos vallomása: "bárkihez hozzámentem volna"

Infostart
2006. december 18. 06:53
Meglepő kijelentést tett Pamela Anderson. A Baywatch egykori sztárja ugyanis azt mondta: a nyáron olyan jó hangulatban volt, hogy bárkihez hozzáment volna feleségül. A színésznő egyébként nem a levegőbe beszélt, hiszen férjhez ment Kid Rock zenészhez - igaz, azóta már a válókeresetet is beadta. Hiába, itt a tél...

Meglepő kijelentést tett Pamela Anderson, aki Howard Stern showjában közölte: a nyáron olyannyira elragadta a hév, hogy tulajdonképpen bárkihez hozzáment volna feleségül. Miként ezt valóban meg is tette, amikor igent mondott Kid Rocknak.

"Nagy hiba volt, de St. Tropezben voltunk. A sarki halászhoz is hozzámentem volna. Azt hiszem, magukkal ragadtak a körülmények, szerettem volna családot a gyerekeimnek. Ugyanakkor amikor újra összekerülsz valakivel, gyorsan rájössz, előzőleg miért is váltatok szét" - indokolta Pamela Anderson mindössze négy hónapig tartó házasságát Kid Rockkal, aki egyébként már korábban is a párja volt.

"Egyszerűen ismertük egymást. Mindketten családot szerettünk volna, mindkettőnknek van gyereke. De amikor együtt voltunk, az egyszerűen nem volt jó. Egyszerűen túlságosan különbözünk" - indokolt a kebelcsoda.

Annyit a történet másik szereplője is megérdemel, hogy idézzük az ő véleményét is. Nos, Kid Rock azt állítja: Pamela Anderson soha nem volt otthon a gyerekekkel.