Britney Spears nem tanul: ismét kivillantotta - képek!

Infostart
2006. december 15. 07:12
Úgy tűnik az elmúlt pár nap viszonylagos nyugalma után ismét Britney Spears-ről szólnak a bulvárlapok. A jelek - és a képek - szerint nem tartott sokáig az énekesnő visszatérése a fehérneműhöz - ezúttal a melltartót felejtette otthon.

Az elmúlt hetek Britney Spears botrányai jegyében teltek a nemzetközi bulvársajtóban. A kétgyermekes énekesnő - aki nemrég nyújtotta be a válópert férjével, Kevin Federline-nal szemben - gyakorlatilag folyamatosan a lapok címoldalán szerepelt, elsősorban hiányos alsóneműi okán.

A múlt héten aztán a családanya bűnbánó üzenetet tett közzé saját internetes oldalán, melyben közölte, hogy mostantól visszatér régi életéhez.

A legújabb képek szerint - melyeket Ön is megtekinthet, ha ide kattint! - ez nem sikerült maradéktalanul. Ezúttal Los Angelesben kapták le a lesifotósok a jól láthatóan melltartó nélkül vásárló énekesnőt.

Aki ráadásul egyéb furcsa szokásokat is felvett a közelmúltban. Hogy mást ne mondjunk a felvételen jól látszik, hogy Britney Spears saját, 2003-ban megjelent nagylemezét vásárolta meg az egyik lemezboltban.

Talán régen hallotta...