Britney Spears: "túl messzire mentem"

Infostart
2006. december 8. 07:53
A hírességek történetének talán legőrültebb két hete után úgy tűnik, lecsillapodik Britney Spears. Az énekesnő legalábbis azt ígérte saját honlapján, hogy megjavul.

Belátta, hogy túl messzire ment az elmúlt hetek sorozatos botrányaival és megígérte rajongóinak, hogy lecsillapodik Britney Spears. Az énekesnő a honlapján közzétett üzenetben a következőket írta:

"Olyan régen volt, hogy utoljára szórakozni mentem a barátaimmal. Az elmúlt két évben még a születésnapomat sem ünnepeltem meg. Minden lépésemet felnagyították és talán kissé túl messzire mentem újonnan meglelt szabadságom kiélvezésében. (...) Várakozással tekintek az új év, az új zene és az új önmagam elé. Minden most kezdődik...Kellemes ünnepeket mindenkinek!"

Az énekesnő a közelmúltban adta be a válókeresetet férje és gyermekei apja, Kevin Federline ellen.

Azt követően belevetette magát az éjszakába és elsősorban Paris Hiltonnal bulizva botrányt botrányra halmozott. A nemzetközi bulvársajtót elárasztották a hiányos öltözékben szórakozó Britney Spears-ről készített képek, többször is kiderült, hogy a kétgyermekes énekesnő alsónemű nélkül jár el hazulról.

A jelek szerint a vad életnek vége - alighanem a bulvársajtó nagy bánatára.