Ön társasjátékozna Beckhammel?

Infostart
2006. december 7. 05:03
Egy játékgyártó cég felmérést készített Nagy-Britanniában, amelyben arra várt választ, hogy az emberek kivel társasjátékoznának a legszívesebben karácsonykor. Az eredmény: az Osbournék a legnépszerűbbek.

A család életét a britek jól ismerik, hiszen a szigetországban az ő életüket követhetik nyomon az emberek hétről hétre a televízióban, éppúgy, mint Magyarországon...na mindegy.

Victoria és David Beckham a szavazatoknak mindössze 8 százalékát szerezték meg, de még így is megelőzték a királyi családot, akikkel a briteknek 6 százaléka játszana.

A politikusokkal úgy tűnik nem szívesen töltik együtt az emberek az ünnepi perceket. A miniszterelnök Tony Blair családjára csak a megkérdezettek 4 százaléka voksolt, David Cameron ellenzéki pártvezérre viszont csak 2 százalékuk.

A felmérésből kiderült az is, hogy az emberke 27 százaléka társasjátékozik családjával az ünnepek alatt, és csak 20 százalékuk nézi a tévét karácsonykor.

Érdekes módon a legnépszerűbb tevékenység azonban ilyenkor a karácsonyfa-díszítés, ebbe a megkérdezettek 50 százaléka kapcsolódik be, míg karácsonyi dalokat csak az emberek 3 százaléka énekel.