Jennifer Aniston szingli és meztelen - videó

Infostart
2006. december 7. 05:36
A hírek szerint immár hivatalosan is szétvált Hollywood egyik álompárja, Jennifer Aniston és Vince Vaughn. A pár másfél éven keresztül szerepelt a lapok címoldalán - elsősorban azért, mert hivatalosan sosem ismerték be, hogy együtt járnak.

Találkozgatnak...együtt járnak...szakítottak...eljegyezték egymást - Hollywood és a bulvársajtó mésfél éven keresztül csámcsogott Jennifer Aniston és Vince Vaughn (állítólagos?) kapcsolatán.

Most azonban véglegesnek tűnik, hogy a pár szakított. "Miután Jennifer pár hete Londonba utazott, közösen megállapodtak Vince-szel abban, hogy befejezik a kapcsolatukat, de barátok maradnak" - közölték a színésznő szóvivői a sajtóval.

Jennifer Aniston még október végén látogatta meg a brit fővárosban Vince Vaughn-t, aki éppen Londonban forgatott. A hónap elején a színész perrel fenyegetett meg több bulvárlapot, akik arról írtak, hogy egy titokzatos szőkeséggel csókolózott Londonban.

Jennifer Aniston és Vince Vaughn közös filmjük, a Szakíts, ha bírsz forgatásán jöttek össze. A film egyik leghíresebb jelenete az lett, melyben Jennifer Aniston meztelenül sétál a szobában. Nézze meg Ön is!