eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Megkínozzák Paul McCartneyt?

Újabb mélységekbe süllyedt Heather Mills, Paul McCartney válófélben lévő felesége. Kiderült róla, hogy a válóperben azt az ingatlant akarja megkaparintani, amelyet az ex Beatles-tag még az előző feleségének, Lindának vett.

A hölgy egy londoni étteremben felejtette jegyzetfüzetét, amelyben arról ír, hogy olyan otthont szeretne, amely családi fészek lehet számára.

A füzet sokak szerint nem véletlenül maradt az étteremben. Van, aki úgy véli: az volt a célja, hogy a világ tudomására hozza: magának akarja Paul házát, a 4 millió fontot, azaz több mint másfél milliárd forintot érő farmot. Heather szóvivője nem kommentálta a hírt.

A hölgy azután kezdett érdeklődni a farm iránt, hogy férje lecserélte a zárakat azután, hogy rájött: a ház telefonjait lehallgatják.

A hír igen nagy fájdalmat okozhat a 64 éves Paulnak és gyermekeinek, akik csaknem 40 évvel ezelőtt költöztek a családi házba. Az East Sussexben lévő farmot Lindának vásárolta a zenész nászajándékba. Lindával 1998-ig, a hölgy haláláig élt boldog házasságban.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×