A szupermodell és a meztelen igazság - képekkel

Infostart
2006. november 27. 07:17
Saját bevallásuk szerint teljesen őszinte interjút adott a The Sun brit bulvárlapnak a modell Jordan és énekes férje, Peter Andre. Többek között arról is beszéltek, hogy házasságkötésük előtt szerződést írtak alá, elsősorban azért, hogy megóvják a kebelcsoda pénzét - a leendő férj kérésére.

Manapság már mindennapos a házassági szerződés, legfeljebb általában nem beszélnek róla. Másként döntött Katie Price (azaz Jordan) és férje, Peter Andre.

A pár ugyanis a The Sun brit bulvárlapnak adott interjúban bevallotta, hogy létezik ilyen egyezség, amelynek megkötését az énekes szorgalmazta, hogy megóvja leendő felesége vagyonát.

A Jordan néven elhíresült modell (akiről itt láthat izgalmas képeket!) ugyanis az évek során több millió font értékű üzleti birodalmat épített ki, köszönhetően modellkedésének, könyveinek és saját fehérnemű-kollekciójának.

"Az első reakciója az volt: mi szükség van erre? Azt hiszed szakítani fogunk? Erre azt feleltem: nem, de így sosem fogsz arra gondolni, hogy csak a pénzedért szeretlek" - mesélte Peter Andre.

A történet csattanója Jordan bevallása szerint az, hogy a szerződésre többé aligah van szükség, hiszen férje már legalább annyit keres, mint ő maga.