A világsztárt sokkolta a látvány - képekkel!

Infostart
2006. november 25. 07:32
Szeretné ha újra összeállna karrierje sikercsapata, a Wham! - jelentette ki George Michael. A már 43 éves énekes jelenleg az Egyesült Királyságban turnézik és saját bevallása szerint nagyon élvezi.

Fantasztikus tervet dédelget az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb popénekese. George Michael ugyanis szeretné, ha újra összeállna a Wham!, a nyolcvanas évek egyik vezető popzenekara.

Ennek jelenleg egyetlen akadálya van, a duó másik fele, Andrew Ridgeley.


George Michael ma

"Amikor együtt turnéztunk mint Wham!, azok nagyszerű idők voltak. Még nem kérdeztem meg Andy-t, túlságosan ideges vagyok. Nagyon szeretném megcsinálni, de nem vagyok biztos abban, mit is felelne. Talán nem szeretne most rivaldafénybe kerülni, bár én nagyon szeretném, ha beleegyezne" - mondta George Michael.

Az énekes egyébként mostani koncertturnéja előtt 15 évig nem koncertezett, de annyira rákapott az ízére, hogy már a jövőt tervezgeti.

"Sokkolt, hogy láttam, milyen sok fiatal van a koncerteken. Nincs kétségem afelől, hogy hamarosan újra készen állnék egy turnéra. Most ez tűnik a világon a legkönnyebb dolognak" - lelkesedett George Michael.