Elképesztő videó: Paris Hilton és Britney Spears bulija

Infostart
2006. november 24. 18:39
Nem akármilyen bulit rendezett az American Music Awards díjkiosztója után Britney Spears és legújabb legjobb barátnője, Paris Hilton. A hajnali órákban még a rendőrök is megjelentek...

Úgy tűnik, Britney Spears igencsak felszabadult azután, hogy beadta a válókeresetet férje, Kevin Federline ellen. A 24 éves popénekesnő azóta gyakorlatilag folyamatosan bulizik és ehhez megtalálta az ideális partnert Paris Hilton személyében.

A hivatásos híresség mestere a botrányos buliknak, így nem csoda, hogy az American Music Awards díjkiosztója után megrendezett kicsapongás is balhés véget ért.

Paris Hilton és Britney Spears bulijáról itt nézhet meg videót!

"Paris lakhelyét körbevették a paparazzók, miközben folyamatosan érkeztek a hírességek. Nem tartott sokáig, amíg a felháborodott szomszédok kihívták a rendőröket" - mesélte az egyik szemtanú.

Más kérdés, hogy a közelben élőket elsősorban a lesifotósok vakuinak folyamatos villogása zavarta. A kiérkező rendőröket Paris Hilton próbálta meg leszerelni, ám ők hajthatatlanok voltak és megkérték az örökösnőt, hogy mindenkit küldjön haza.