Szexbotrány: "még ha prosti volt is, nem nagy ügy" - képekkel

Infostart
2006. november 20. 08:52
Nem hajlandó tagadni a Paul McCartney válófélben lévő feleségével folytatott szexuális viszonyt a hírhedt fegyverkereskedő, Adnan Khashoggi. Heather Mills korábban tagadta, hogy élete egy előző szakaszában jól fizetett escort-hölgy lett volna.

Ismét fellángoltak a találgatások Heather Mills múltját illetően, miután az egyik leghírhedtebb fegyverkereskedő, Adnan Khashoggi nem volt

hajlandó tagadni, hogy valaha kapcsolatban állt volna Paul McCartney válófélben lévő feleségével.

A török üzletembert egy - még nem sugárzott - amerikai tévéinterjúban kérdezték a korábbi fotómodellhez fűződő viszonyáról, ám ő nem volt hajlandó válaszolni. "Még ha prositutált volt is, nem olyan nagy ügy" - felelte Adnan Khashoggi.


Adnan Khashoggi

Heather Mills mindig is tagadta, hogy (sok) pénzért cserébe szexuális ellenszolgáltatást nyújtott volna néhány kivételezett, nagyhatalmú üzletembernek. "Egyelőre semmilyen médiatalálgatásra nem szeretne reagálni" - közölte szóvivője.

Paul McCartney válófélben lévő feleségéről az elmúlt hónapokban többször is megjelentek kétes múltját firtató cikkek, többek között arról, hogy pornófelvételeken szerepelt.