Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Feldarabolta és a disznókkal zabáltatta fel feleségét

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy brit gazda, aki megölte feleségét, lehet, hogy disznóival zabáltatta fel a holttestet. Erre utaló bizonyítékot ugyan nem talált a rendőrség, de a férfi első felesége elmesélte: ex-férje egyszer azzal fenyegette meg, hogy megöli, testét feldarabolja, és a disznók elé veti. \"Soha senki nem tudná meg\" - mondta a férfi.

Tina Baker négy évvel ezelőtt tűnt el, és külön élő férjét, Martin Bakert a bizonyítékok alapján bűnösnek találta meggyilkolásában a bíróság. A holttest azonban soha nem került elő. A rendőrség attól tart, hogy a férfi felzabáltatta disznóival.

Martin Baker első felesége ugyanis elmondta a hatóságoknak, hogy volt férje egyszer megfenyegette. "Tisztában vagy azzal, hogy bármikor örökre eltüntethetlek? Soha senki nem tudná meg. Feldarabolnálak, és a disznók elé szórnám a darabjaidat" - idézte vissza ex-férje szavait Gillian Baker.

"Egyedül Martin Baker tudja, hogy mi történt felesége holttestével. Lehetséges azonban, hogy az első feleségének intézett fenyegetést valóra váltotta a másodiknál" - mondta a rendőrség szóvivője.

Tina és Martin Baker hat évi házasság után különvált, és Tina gyermekkori szerelméhez költözött. 2002-ben egy nap elment megetetni az állatokat, és soha nem tért vissza. Semmilyen üzenetet nem hagyott családjának, és magára hagyta kedvenc kutyáját is, akitől elválaszthatatlan volt.

A bizonyítékok alapján a bíróság úgy találta, hogy Martin Baker féltékenységi rohamában megölte feleségét és megszabadult a holttesttől, illetve a nő autójától is. Bár büntetéséről csak később döntenek, mindenképpen életfogytig tartó börtön vár rá.