Újra itt a szexistennő: bilincs és Halálkerék - képpel

Infostart
2006. november 10. 05:37
Új albumhoz új stílus dukál - vélhette Christina Aguilera, aki az elmúlt években megismert visszafogottabb, felnőttebb imidzs után a jelek szerint visszatér a szexistennői szerepbe.

Szexi bőrnadrág, bilincs és korbácsok - a hírek szerint ezek lesznek Christina Aguilera új kiegészítői a hamarosan induló Back To Basics turnén.

Az árulkodó című lemez és az azonos nevű turné ("Vissza a kezdetekhez") azt mutatja, hogy az énekesnőnek aligha jöttek be a számításai az elmúlt években.

A régi-új Christina Aguilera turnéjának egyes jeleneteiben állítólag öt korbácsot és egy égő Halálkereket is láthatnak majd a nézők.

Mi több: egy szerencsés néző sztriptíz közben is megtekintheti majd az énekesnőt. (Ennek technikai megvalósulásáról egyelőre nem érkeztek hírek.)

A koncertek három részből állnak majd: az első elnevezése az 1920-as évek, a másodiké Juke Joint, a harmadiké Cirkusz lesz.

Abban is biztos lehet mindenki, hogy bár a koncerteken értelemszerűen az új lemez dalait játsszák majd, a régi nagy slágerek is hallhatóak lesznek, így a Come on Over, a Lady Marmalade és a What a Girl Wants reggae változata.

Az énekesnő egyik legnagyobb sikerét, a Genie in a Bottle-t ugyanakkor törölte a listáról.