Lehull a lepel Paris Hilton borzalmas titkáról és a szexvideóról

Infostart
2006. november 8. 05:37
Halálosan büszkék Paris Hilton szülei lányuk szexvideójára - derül ki abból a könyvből, amely a közeljövőben jelenik meg a Hilton-családról. A szerző szerint a szülőket egyáltalán nem sokkolta az Egy éj Parisban (One Night In Paris) internetes terjedése.

A Hilton-családról szóló könyvet jegyző Jerry Oppenheimer szerint a családot jól ismerők közül többen is megerősítették neki, hogy Rick és Kathy Hilton büszkék lányuk minden lépésére.

"Ebbe beletartozik az a pornográf filmfelvétel is, amely megalapozta nemzetközi hírnevét és hírhedtségét" - fogalmazott az író, aki szerint bizarr családról van szó, hiszen a színfalak mögött a szülők egyáltalán nem ellenezték a videó kiszivárgását/kiszivárogtatását.

Jerry Oppenheimer azt is bevallotta, hogy mire befejezte könyvét, megsajnálta Paris Hiltont, akit szerinte édesanyja kényszerített a sztárságba.

"Kathy már nagyon fiatal korában sminkelte a lányát és megengedte neki, hogy éjszakai szórakozóhelyekre járjon" - mondta az író.

"Sajnálom őt, hiszen bizonyos szempontból nem volt választási lehetősége: a nagyanyja és az édesanyja által kitalált álomvilágot kellett élnie. Célom a könyvvel az volt, hogy rájöjjek: miként vált azzá, aki" - jelentette ki Jerry Oppenheimer.