Kilenc éven át egy szobába zárva tartották a kisfiút

Infostart
2006. október 15. 07:17
Egy amerikai férfi egész életében szobájába zára tartotta kisfiát. A 9 éves fiú naponta egy órára hagyhatta el szobáját, amikor találkozhatott édesanyjával. Az apa a ház minden helyiségét kamerákkal figyelte, még a vécét is.

Csakúgy mint egy börtönben, Randell Warren Piercy-nek teljes ellenőrzése volt gyermeke élete felett. Õ kapcsolat fel és le a villanyt, ő kontrollálta, hogy mit néz a tévén, és csak zabkását adott neki enni, nap, mint nap.

A 9 éves kisfiú soha nem járt iskolába, és nem is hagyhatta el a házat. A szomszédok azt sem tudták, hogy a párnak gyereke van.

A rendőrséget a nagypapa értesítette, aki évek után először járt a házban, amikor egy potenciális vevőt vitt oda. A kisfiú életkörülményei megdöbbentették, ezért fordult a hatóságokhoz, akik a ház iránt érdeklődő civileknek kiadva magukat jutottak be a családhoz.

A kisfiú rendkívül izgatott lett, amikor a rendőrök megérkeztek házkutatást tartani, és megengedték hogy beüljön a kocsijukba és játsszon a villogó lámpákkal.

Az apa azt állítja, hogy apósa csapdát állított neki. 37 éves felesége pedig azt mondja: a kisfiú csak azért volt bezárva a szobájába, mert hiperaktív.