Angelina Jolie után Madonna is...

Infostart
2006. október 5. 06:18
Angelina Jolie után Madonna is örökbefogadott egy afrikai kisgyereket. A pop díva szerdán érkezett meg Malawiba, ahol bejelentette: egy ezer gyerek befogadására alkalmas központtal és legalább 3 millió dollárral kívánja segíteni az afrikai ország árváit, akik közül sokan HIV-fertőzöttek, vagy AIDS-betegek.

Kormánytisztviselők szerint Madonna 12 előre kiválasztott kisfiú közül választott ki az egyéves árvát. Először állítólag egy kislányt akart örökbe fogadni, de két héttel látogatása előtt meggondolta magát.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Madonna rögtön magával viszi-e a kisfiút.

Malawi látogatásán Madonna bejelentette: legkevesebb 3 millió dollárt kíván költeni az ország árváinak megsegítését célzó programokra, és még 1 millió dollárt az ország gyermekeinek sorsát bemutató dokumentumfilmre.

A popsztár kritikusai szerint a látogatás egyszerű reklám, amely olyan hírességek jótékonysági munkáját követi, mint Angelina Jolie.

Az ezer gyermek befogadására és oktatására alkalmas központban a gyerekeket a Madonna által követett zsidó miszticizmus, a kabbala alapján kialakított tanterv szerint oktatják majd.