Négy napot töltött elmerülve a mocsárban

Infostart
2006. szeptember 6. 05:50
Egy floridai férfi négy napot töltött derékig süllyedve a mocsárba, miután ebédszüneti futása alkalmával véletlenül beleesett egy lápba. A 62 éves férfit agyoncsipkedték a rovarok, de a láp állott, büdös vizén sikerült túlélnie a megpróbáltatást.

Eddie Meadows szerencséjére egy fa alá esett, így az erős napsütés sem végzett vele. Az orlandói rendőrség szerint még aludni is tudott egy keveset a négy nap alatt, amit a mocsár fogságában töltött.

A férfit a rendőrségen kívül ötven önkéntes kereste, akiknek a katonaság és több rendőrkutya is besegített. Az önkéntes, aki megtalálta, először azt hitte, hogy egy másik önkéntest hall kicsit messzebbről, és igencsak meglepődött, amikor arra a kérdésre, hogy ő is Eddie Meadows-t keresi-e, az illető azt válaszolta: ő maga Eddie Meadows.

"Igazából úgy gondoltam, hogy egy holttestet keresünk" - árulta el utólag a férfi, aki rálelt az elveszett futóra. Az önkívületben lévő Eddie Meadows először vizet és csokoládét kért megmentőitől, majd el akart indulni, hogy lefussa a maradék távot.