Robbie Williams gyilkossággal fenyegetőzik

Infostart
2006. szeptember 5. 05:33
Gyakorlatilag életveszélyesen megfenyegette volt menedzserét új lemezén Robbie Williams. A Take That együttesben töltött éveiről szóló számban az előadó azt énekli, hogy arról álmodozott: egy kést fogva játszadozna Nigel Martin-Smith szemeivel.

Szokatlanul kemény dalszövegben támadja a Take That volt menedzserét Robbie Williams. A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb fiúbandájának volt énekese az időszakról szóló dalban arról énekel, hogy szeretné egy késsel kivájni Nigel Martin-Smith szemeit.

"Vagy tolvaj vagy, vagy sz.r, melyiket ismered el? Milyen gonosz ember, arról álmodoztam, hogy fogok egy kést és eljátszadozom a szemeiddel" - énekli Robbie Williams a The Nineties (A kilencvenes évek) című számban.

Az előadó a dalban visszaemlékezik arra is, hogy 16 éves pufók fiúként a menedzser kötelezte 10 kiló leadására, Robról Robbiera keresztelte és megtiltotta neki, hogy lányokkal találkozzon.

Az igazi feszültséget azonban nem ez okozta a Take That és Nigel Martin-Smith között, hanem az, hogy a menedzser az egyik európai turné után azt állította, hogy az nem hozott profitot, így a banda egy fillért sem látott a bevételekből.

"Ezt nem értem. Jelenleg is európai turnén vagyok és meglehetősen jól hoz a konyhára - nagyon jól. Szóval vagy egy tolvajjal vagy egy pocsék menedzserrel volt dolgunk" - emlékezett vissza egy interjúban Robbie Williams.

Robbie Williams új lemeze október 23-án jelenik meg.