Pikáns ajánlat Paul McCartney pornós múlttal vádolt feleségének

Infostart
2006. szeptember 5. 05:27
Meglehetősen pikáns ajánlattal lepte meg a legendás zenész, Sir Paul McCartney válófélben lévő feleségét az ex-Beatle barátja. Geoff Baker ugyanis az általa menedzselt együttes új kislemezének borítóján szerepeltetné a volt modellt - meztelenül.

Sir Paul McCartney egy régi barátja munkát ajánlott a zenész válófélben lévő feleségének. Mielőtt bárki baráti hűtlenségre gyanakodna, megnyugtathatjuk: Geoff Baker ajánlata meglehetősen pikáns.

A menedzser ugyanis együttese, a Purplemelon új kislemezének, a Queen Divának borítóján látná szívesen a pornós múlttal vádolt Heather Millst - meztelenül. Geoff Baker a volt modellnek írt levelében azzal indokolta ajánlatát, hogy a nő "kis előkelőséget" adna a borítónak.

A szemtelen ajánlatot némileg magyarázza, hogy a férfi egészen 2004-ig Sir Paul szóvivője volt, ám ekkor összekülönbözött Heather Mills-szel és ezért távoznia kellett.

Paul McCartney válófélben lévő felesége körül júniusban robbant ki a botrány, amikor kiderült, hogy pornográf felvételeken szerepelt egy 1988-ban kiadott német könyvben.