Madonna botrányos születésnapja

Infostart
2006. augusztus 19. 08:22
Kis híján botrányba fulladt Madonna 48. születésnapja, miután az amerikai énekesnő több mint két órát váratta vendégeit. Pedig nem akármilyen vendégsereg gyűlt össze felköszönteni a pop koronázatlan királynőjét: többek között Kevin Spacey, Gwyneth paltrow, Jamie Oliver és Axl Rose is megjelent a partin.

Mintegy két órát vártak a nemzetközi sztárvilág csillagai arra, hogy felköszönthessék Madonnát az énekesnő 48. születésnapján. Az Anyagias Lány 60 ezer fontot (24 millió forintot) költött a bulira, amely ráadásul egybeesett brit turnéja végével.

Madonna azonban alaposan elkésett saját születésnapi partijáról, lehetőséget adva így például Kevin Spaceynek és Gwyneth Paltrownak arra, hogy elcsevegjenek a személyzettel.

A várakozásra ítélt sztárok között volt még a szakács Jamie Oliver és felesége, a Guns'n'Roses énekes, Axl Rose (öltönyben!) és Lawrence Dallaglio rögbicsillag.

Madonna végül hajnali negyed kettőkor érkezett meg a londoni Loungelover bárba, ahol két francia DJ szórakoztatta a kiválasztottakat.