eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kész átverés: három éves a fotó a csalfa brit hercegről

Az egyik brit bulvárlap címlapon hozott egy fotót, amelyen Harry herceg egy lány mellét fogdossa és csókot nyom az arcára, a cikk szerint idén nyáron egy szórakozóhelyen. A királyi család szóvivője szerint azonban három éves már a fotó.

A The Sun című bulvárlap leleplezőnek szánt írásában az egyik fő "vádpont" az, hogy Harry herceg a képek tanúsága szerint megcsalta barátnőjét, Chelsy Davy-t. Három évvel ezelőtt azonban még nem volt együtt a pár, így ha a képek 2003 szeptemberében készültek, nem is lehetett szó megcsalásról.

A The Guardian brit napilap internetes oldala szerint ha közelebbről megnézi az ember a képeket, valóban úgy tűnik, hogy nem mostanában készültek. Harry herceg, és bátyja, Vilmos nyilvánvalóan fiatalabbak rajta, és a frizurájuk is más, mint amit mostanában hordanak.

A királyi család szóvivője helyreigazítást kért a The Sun-tól, amely Harry kommunikációs titkára szerint az idén már harmadszor közölt kifogásolható képeket a hercegről.

A bulvárlapot azonban nem csak a királyi család részéről keresték meg, hanem a képen szereplő lány, Natalie Pinkham képviselői is, akik arra lennének kíváncsiak: hogy kerülhettek a lapba a fotók.

Tulajdonosuk, Ms. Pinkham ugyanis nem adott engedélyt publikálásukra.

Ha kíváncsi a fotóra, a The Sun oldalán megnézheti.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×