A világsztár tragikus története

Infostart
2006. július 27. 08:13
Mariah Carey boldog, hogy még édesapja halála előtt sikerült újra felvenni vele a kapcsolatot, miután hosszú évtizedekig semmit sem tudott róla. Bár az énekesnő édesapja már nem él, ő azt mondja: hálás a sorsnak, hogy megismerhette.

Mariah Careynek nehéz gyermekkora volt, hiszen szülei korán elváltak, ennek következtében nagyon keveset tudott édesapjáról és annak családjáról. Az énekesnő pár évvel ezelőtt legyőzte büszkeségét és elhatározta: megkeresi édesapját és megpróbálja helyreállítani kapcsolatukat.

"Amikor csonka családban nő fel az ember, csak a történet egyik oldalát ismeri meg. Nem állítom, hogy ez szántszándékkal történt így, de így működik a dolog. Szerencsém volt, hogy rájöttem pár dologra az apámmal. Például korábban nem tudtam, hogy érdekli a zene és követi a karrieremet" - mesélte az énekesnő.

Mariah Carey elmondta, hogy édesapja írt neki egy levelet, melyben azt mondta: Mariah mindig is az ő csillaga volt, már azelőtt is, hogy híres lett. "Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy még a betegsége előtt alkalmam volt vele lenni. Sajnálom, hogy röviddel ezt követően elveszítettem, de hálás vagyok a vele töltött időért" - mondta az énekesnő.