Nem csak Jennifer Aniston férjét "lopta el" Angelina Jolie?

Infostart
2006. július 14. 12:37
Nem csak Jennifer Aniston férjét lopta el Angelina Jolie, de álomszerepét is - kommentálták a bulvárlapok azt a hírt, miszerint Angelina Jolie játssza Daniel Pearl özvegyét, a Pakisztánban meggyilkolt amerikai újságíró történetét feldolgozó filmben.

A filmet Brad Pitt és Jennifer Aniston közös produkciós cége jegyzi. A  The Sun brit bulvárlap szerint Aniston pályázott az özvegy szerepére, állítólag ettől remélte a minden színész által áhított Oscar-díjat.

A The Sun szerint ő volt az, aki pár éve meggyőzte a Pakisztánban megölt újságíró özvegyét, hogy adja el a történetről írt könyve filmjogait.

A szerep azonban végül Angelina Jolie-é lett, aki ebben a szerepben lép először a kamerák elé azóta, hogy májusban megszülte Brad Pittel közös gyermekét.

"Örülök, hogy Angelina Jolie játszik majd engem a könyvem film változatában" - mondta a BBC szerint Mariane Pearl, az amerikai újságíró özvegye.

A filmből kiderül majd, hogy miért ment Daniel Pearl Pakisztánba, hogyan rabolták el, és bemutatja a felkutatására tett kísérleteket is.

Az iszlám militáns mozgalmakat kutató amerikai újságírót még 2002-ben rabolták el és ölték meg Karacsiban.