Hogyan lesz a gemkapocsból lakóház? - képgaléria

Infostart
2006. július 12. 05:40
Egy saját házról álmodozott Kyle MacDonald, pénze azonban nem volt, így egy gemkapcsot bocsátott áruba az interneten. Egy évnyi online cserebere után a kanadai férfi álma teljesült, és most egy ház büszke tulajdonosa. Az egyetlen óriás piros gemkapocsból lett házba először szerdán látogat el a fiatalember.

A Montrealban élő Kyle MacDonald a gemkapcsot először egy hal alakú tollra cserélte, majd azt egy arcot formázó kerámia kilincsre, amiért később egy kempingfőzőt kapott.

Ezután egy generátor következett a sorban, amelyet egy "instant buli csomagra" cserélt el, amelyhez egy üres söröshordó, egy neon Budweiser felirat, és a söröshordó feltöltésére vonatkozó ígéret tartozott.

Söröshordóért motoros szán

A buli csomagért egy montreáli DJ-től motoros szánt kapott cserébe, amelyért egy motoros szán magazin egy utat ajánlott fel a kanadai Sziklás-hegységbe.

Az utazást egy fehér furgonra cserélte, amelynek segítségével egy lemezfelvételi lehetőséget szerzett a 26 éves fiatalember. Ekkor már igen közel került eredeti céljához, hiszen a lemezszerződésért cserébe egy énekes egy lakás egy évi ingyenes használatát ajánlotta fel neki Phoenixben.

Alice Cooper és az üveggömb

A fiatalember kitartott a saját ház mellett, és a bérlakást egy délutánra cserélte Alice Cooper társaságában. A projekt internetes oldalán összeverődött rajongótábora legnagyobb elképedésére azonban a rocksztárral eltöltendő délutánt Kyle MacDonald egy kicsike kis gömbre cserélte, amelyben, ha felrázzák, esik a hó.

Ekkor sokan gondolták úgy, hogy a kanadai fiatal inkább távolabb került álmától, mint közelebb ahhoz. Ám megjelent a színen Corbin Bernsen amerikai filmrendező, aki gyűjti az ilyen üveggömböket, és annyira szerette volna ezt is, hogy kész volt egy szerepet adni cserébe következő filmjében.

...és végül a ház

Egy kanadai kisváros végül úgy döntött, hogy szeretnék, ha az egyik helybéli arca és neve szerepelhetne a filmvásznon, és a lehetőségért cserébe felajánlottak egy 1920-ban épült házat a szerepért.

Kipling lakói szeptember elején döntenek arról, kit választanak ki a szerepre, a meghallgatásokkal egy időben pedig hatalmas bulit is tartanak a házban a küldetés sikerének megünneplésére.

A 26 éves Kyle MacDonald most azt tervezi: könyvet ír hihetetlen történetéről.