Saját kollégája volt az örökbeadott nő szülőanyja

Infostart
2006. június 21. 06:04
Michelle Wetzellt négynaposan fogadta örökbe egy házaspár, és egészen addig nem is lépett kapcsolatba biológiai szüleivel, amíg egy orvos nem kezdte el a családjában előforduló betegségekről kérdezgetni. Ekkor azonban komoly meglepetés érte a 30 éves nőt: kiderült, hogy tíz évvel azelőtt együtt dolgozott szülőanyjával.

Michelle Wetzell akkor ment el az őt örökbeadó ügynökséghez, amikor magas koleszterinszintje miatt orvosa azt tanácsolta: járjon utána, nem jellemző-e a szívbetegség családjában.

Szülőanyja az ügynökségen keresztül el is küldte a kért egészségügyi adatokat és címét is. Így a két nő január közepén, 30 év után először levelet váltott.

A közös múlt azonban csak februárban derült ki, amikor egy szociális munkásnak feltűnt, hogy mindkét nő korábban ugyanabban a szépségszalonban dolgozott.

Michelle Wetzell egy volt a tucatnyi manikűrös és fodrász közül, édesanyja, Cathy Henzen, pedig recepciós volt, akinek lányaira az örökbeadott asszony is mindig irigykedve nézett, azt kívánva: bárcsak neki is olyan anyja volna, mint Cathy.