eur:
393.74
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Britney Spears szexi tánca

Britney Spears szerint kilenc hónapos fia szereti nézni, ahogy szexi táncot lejt előtte. Az amerikai énekesnő többek között arról is híres, hogy videóiban nem ritkán erotikus táncot lejt.

A kisfiam teljesen kivirul, amikor táncolni lát - nyilatkozta Britney Spears egy könnyűzenei lapnak. Az énekesnő szerint a kilenc hónapos Sean Prestont teljesen felvillanyozza, ha táncol előtte.

A 24 éves popsztár közben azt is bejelentette, hogy magazint akar indítani - önmagáról.

Britney Spears szerint ezzel a lépéssel egyértelművé tehetné, hogy mi a valós helyzet a Kevin Federline-nal kötött házasságában, melyről a bulvárlapok többször megírták, hogy válságba jutott.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×