Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Szaftos részletek McCartney pornózó feleségéről

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Tovább gyűrűzik a volt Beatle, Sir Paul McCartney válófélben lévő felesége körül kirobbant botrány. Heather Millsről a napokban derült ki, hogy közel két évtizeddel ezelőtt pornófelvételen szerepelt.

Szexjelenetek, korbács, bilincs, ehető alsónemű, tejszínhab és babaolaj - egy kis ízelítő Heather McCartney egy német pornóújság számára készített fotóiból. A Die Freunden Der Liebe című magazinban megjelent képekről az érintett azt állítja, hogy azok "nevelési célzattal" készültek.

A "Szerelmi útmutató" címet viselő kiadvány megálmodója, Robert Page viszont cáfolta a Beatles volt tagja feleségének állításait. Szerinte ugyanis egyértelműen pornóról van szó.

"Nehéz vitatkozni azzal az állítással, miszerint egy merev férfi nemiszerv és bizonyos aktusok bemutatása szükséges, amikor szexuális nevelésről van szó. Ez a kiadvány ugyanakkor ezt meglehetősen buján teszi" - vélekedett Robert Page.

A kiadó némi éllel megjegyezte: "talán Németországban másként mennek ezek a dolgok. Ugyanakkor úgy vélem, hogy ezek a képek inkább az újságosstandok gyerekektől elzárt részében található magazinokba valók, mint egy kézikönyvbe."

Az egyik felvételen Heather Mills meztelenül, babaolajjal bekenve látható, amint éppen szexuális aktust folytat egy férfi pornósztárral.

A fényképek 1988-ban jelentek meg, öt évvel azelőtt, hogy Sir Paul McCartney feleségét elgázolta egy motoros rendőr. Heather Mills a balesetben elveszítette az egyik lábát.

A Sun bulvárlap úgy értesült, hogy a modell abban az időben konzumhölgyként is találkozgatott gazdag arabokkal első férje, Alfie Karmal háta mögött, aki úgy emlékezik rá, hogy a "gyönyörű, szerető külső mögött egy manipulatív, érzéketlen és hideg asszony" rejtezik.