eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Véres fecskendőt hagyott a repülő vécéjében a drogos sztár

Pete Doherty brit énekest egy életre letiltották az easyJet járatairól, miután egy véres fecskendőt találtak az általa használt vécében. A Barcelonába tartó gép légiutas-kísérői azután fogtak gyanút, hogy a drogproblémáiról hírhedt zenész negyed órát töltött el a vécében, majd teljesen elszállva jött ki. A légitársaság nem érti: hogy juthatott át a fecskendő a biztonsági ellenőrzésen.

A Babyshambles frontembere nem volt annyira magánál, hogy válaszolni tudott volna a gép személyzetének kérdéseire, és egyre agresszívabbá vált, így hívták a rendőrséget.

A spanyol hatóságok a csomagok átvizsgálásakor a heroin helyettesítésére használt metadont találtak Doherty táskájában, így őt és zenekara többi tagját is bevitték a rendőrségre. Később azonban mind az öten szabadon távozhattak.

A légitársaság azonban nem hagyta annyiban: a zenekar soha többé nem repülhet egyetlen járatukkal sem. Az easyJet azonban választ vár a londoni reptér működtetőjétől is: hogyan kerülhetett a fecskendő a gépre.

"Tudni akarjuk, hogy egy utas hogyan tud ilyesmit átcsempészni az átvilágítással egybekötött biztonsági ellenőrzésen" - hangsúlyozta a társaság szóvivője.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×