eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Dúlt a dekadencia a Beckham-partin

Ötszáz személyes vacsorát és táncmulatságot rendezett vidéki kastélyában David Beckham és felesége Victoria. Az esten árverés is volt, licitálni lehetett például egy Bentley luxusautóra vagy három napos meghívásra Beckhamékhoz, Madridba. A bevételt rokkant és beteg gyerekek megsegítésére fordítja a sztár-házaspár.

Full length and Fabulous - Nagyestélyi és tip-top. Ez volt a mulatság elnevezése, és a hölgyektől valóban elvárták, hogy estélyi ruhában jelenjenek meg. Dúlt a dekadencia, nagy volt a proccolás, de végül milliók gyűltek a kasszába, egyrészt Beckhamék saját gyermeksegítő jótékonysági alapítványa, másrészt a nemzetközi segélyszerv, az UNICEF javára, amelynek az angol labdarúgó-válogatott kapitánya utazó nagykövete.

A szigetországban hetek óta egyfolytában esik, ha nem zuhog. Ez száz éve a legcsapadékosabb május. De - csodák csodája - a grandiózus Beckham-parti idejére elállt az eső, nem áztak el a Prada vagy Dolce és Gabbana ruhaköltemények - jelentette az InfoRádió londoni tudósítója.

Victoria Beckham dekoltálva

Mivel főképp focisztárok, tévés műsorvezetők és pop-énekesek voltak meghívva, nem pedig öreg milliomos üzletemberek, egyik üde szépség a másik után vonult be lovagja oldalán a Rolls Royce-ától, vagy a remek sportkocsijától a kertben felállított óriás-sátorba.

Victoria Beckham kanárisárga, selyem estélyi ruháját, amely alaposan felsliccelve és dekoltálva láttatta a fiatalasszony formás idomait, Roberto Cavalli tervezte, műhelye varrta méretre.

Nacionalisták lettek a szurkolók

Hogy ne érje szó a ház elejét, előzőleg rokkant gyerekeknek rendeztek teát Beckhamék, megható volt látni, hogy kerekesszékükön angol zászlócskákkal érkeztek, szurkolva a világbajnokságon szereplő fociválogatottnak.

Egyébként Anglia-szerte autók százain leng mostanában a fehér alapon, elnyújtott piros kereszttel ékes angol zászló, a szurkolók - jó értelemben véve - nagy nacionalisták.

A Beckham palota estélyén persze ott volt a csatár Wayne Rooney is, szmokingban, és úgy láttam, hogy már nem sántikál, törött lába gyorsan javul.

Fehér rózsakoszorú és selyempillangók

A száz pincér hamarosan felszolgálta a vacsorát, a legjobb angol étekmester, Gordon Ramsey és harmichat segédszakácsa alkotását. Az volt a cél, hogy mind az ötszáz vendég elé egyszerre tegyék le a tányérokat, forró legyen a konszomé meg a főétel, és hideg a mogyoróparfé.

Mind a száz asztal közepén fehér rózsakoszorú díszelgett, s egy nyírfacsemete, selyemből készül pillangókkal az ágain. Háromezer pohár Moet pezsgőt szolgáltak fel. Végül a konyhafőnök a kint didergő fotósoknak és riportereknek is küldött néhány ládával.

Minden elkelt

Kit láttunk a meghívottak között? Rengeteg focistát, az örökfiatal Joan Collins színésznőt, Robbie Williams énekest, továbbá a királyi családból kiutált Fergiet az egyik lányával. A zenét a tánchoz James Brown szolgáltatta.

Az árverésen elkelt a Bentley, a Harley Davidson szuperduper motorkerékpár, egy 27 karátos nyakék hatvanhat brilliánssal és több mint százezer dollárért, a három napos meghívás Beckhamékhez.

Az angol válogatott tagjai mintha kevesebbet ittak és táncoltak volna a többieknél. Talán a magyaroktól tartanak?

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×