Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Dúlt a dekadencia a Beckham-partin

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Ötszáz személyes vacsorát és táncmulatságot rendezett vidéki kastélyában David Beckham és felesége Victoria. Az esten árverés is volt, licitálni lehetett például egy Bentley luxusautóra vagy három napos meghívásra Beckhamékhoz, Madridba. A bevételt rokkant és beteg gyerekek megsegítésére fordítja a sztár-házaspár.

Full length and Fabulous - Nagyestélyi és tip-top. Ez volt a mulatság elnevezése, és a hölgyektől valóban elvárták, hogy estélyi ruhában jelenjenek meg. Dúlt a dekadencia, nagy volt a proccolás, de végül milliók gyűltek a kasszába, egyrészt Beckhamék saját gyermeksegítő jótékonysági alapítványa, másrészt a nemzetközi segélyszerv, az UNICEF javára, amelynek az angol labdarúgó-válogatott kapitánya utazó nagykövete.

A szigetországban hetek óta egyfolytában esik, ha nem zuhog. Ez száz éve a legcsapadékosabb május. De - csodák csodája - a grandiózus Beckham-parti idejére elállt az eső, nem áztak el a Prada vagy Dolce és Gabbana ruhaköltemények - jelentette az InfoRádió londoni tudósítója.

Victoria Beckham dekoltálva

Mivel főképp focisztárok, tévés műsorvezetők és pop-énekesek voltak meghívva, nem pedig öreg milliomos üzletemberek, egyik üde szépség a másik után vonult be lovagja oldalán a Rolls Royce-ától, vagy a remek sportkocsijától a kertben felállított óriás-sátorba.

Victoria Beckham kanárisárga, selyem estélyi ruháját, amely alaposan felsliccelve és dekoltálva láttatta a fiatalasszony formás idomait, Roberto Cavalli tervezte, műhelye varrta méretre.

Nacionalisták lettek a szurkolók

Hogy ne érje szó a ház elejét, előzőleg rokkant gyerekeknek rendeztek teát Beckhamék, megható volt látni, hogy kerekesszékükön angol zászlócskákkal érkeztek, szurkolva a világbajnokságon szereplő fociválogatottnak.

Egyébként Anglia-szerte autók százain leng mostanában a fehér alapon, elnyújtott piros kereszttel ékes angol zászló, a szurkolók - jó értelemben véve - nagy nacionalisták.

A Beckham palota estélyén persze ott volt a csatár Wayne Rooney is, szmokingban, és úgy láttam, hogy már nem sántikál, törött lába gyorsan javul.

Fehér rózsakoszorú és selyempillangók

A száz pincér hamarosan felszolgálta a vacsorát, a legjobb angol étekmester, Gordon Ramsey és harmichat segédszakácsa alkotását. Az volt a cél, hogy mind az ötszáz vendég elé egyszerre tegyék le a tányérokat, forró legyen a konszomé meg a főétel, és hideg a mogyoróparfé.

Mind a száz asztal közepén fehér rózsakoszorú díszelgett, s egy nyírfacsemete, selyemből készül pillangókkal az ágain. Háromezer pohár Moet pezsgőt szolgáltak fel. Végül a konyhafőnök a kint didergő fotósoknak és riportereknek is küldött néhány ládával.

Minden elkelt

Kit láttunk a meghívottak között? Rengeteg focistát, az örökfiatal Joan Collins színésznőt, Robbie Williams énekest, továbbá a királyi családból kiutált Fergiet az egyik lányával. A zenét a tánchoz James Brown szolgáltatta.

Az árverésen elkelt a Bentley, a Harley Davidson szuperduper motorkerékpár, egy 27 karátos nyakék hatvanhat brilliánssal és több mint százezer dollárért, a három napos meghívás Beckhamékhez.

Az angol válogatott tagjai mintha kevesebbet ittak és táncoltak volna a többieknél. Talán a magyaroktól tartanak?