Dúlt a dekadencia a Beckham-partin

Infostart
2006. május 29. 13:36
Ötszáz személyes vacsorát és táncmulatságot rendezett vidéki kastélyában David Beckham és felesége Victoria. Az esten árverés is volt, licitálni lehetett például egy Bentley luxusautóra vagy három napos meghívásra Beckhamékhoz, Madridba. A bevételt rokkant és beteg gyerekek megsegítésére fordítja a sztár-házaspár.

Full length and Fabulous - Nagyestélyi és tip-top. Ez volt a mulatság elnevezése, és a hölgyektől valóban elvárták, hogy estélyi ruhában jelenjenek meg. Dúlt a dekadencia, nagy volt a proccolás, de végül milliók gyűltek a kasszába, egyrészt Beckhamék saját gyermeksegítő jótékonysági alapítványa, másrészt a nemzetközi segélyszerv, az UNICEF javára, amelynek az angol labdarúgó-válogatott kapitánya utazó nagykövete.

A szigetországban hetek óta egyfolytában esik, ha nem zuhog. Ez száz éve a legcsapadékosabb május. De - csodák csodája - a grandiózus Beckham-parti idejére elállt az eső, nem áztak el a Prada vagy Dolce és Gabbana ruhaköltemények - jelentette az InfoRádió londoni tudósítója.

Victoria Beckham dekoltálva

Mivel főképp focisztárok, tévés műsorvezetők és pop-énekesek voltak meghívva, nem pedig öreg milliomos üzletemberek, egyik üde szépség a másik után vonult be lovagja oldalán a Rolls Royce-ától, vagy a remek sportkocsijától a kertben felállított óriás-sátorba.

Victoria Beckham kanárisárga, selyem estélyi ruháját, amely alaposan felsliccelve és dekoltálva láttatta a fiatalasszony formás idomait, Roberto Cavalli tervezte, műhelye varrta méretre.

Nacionalisták lettek a szurkolók

Hogy ne érje szó a ház elejét, előzőleg rokkant gyerekeknek rendeztek teát Beckhamék, megható volt látni, hogy kerekesszékükön angol zászlócskákkal érkeztek, szurkolva a világbajnokságon szereplő fociválogatottnak.

Egyébként Anglia-szerte autók százain leng mostanában a fehér alapon, elnyújtott piros kereszttel ékes angol zászló, a szurkolók - jó értelemben véve - nagy nacionalisták.

A Beckham palota estélyén persze ott volt a csatár Wayne Rooney is, szmokingban, és úgy láttam, hogy már nem sántikál, törött lába gyorsan javul.

Fehér rózsakoszorú és selyempillangók

A száz pincér hamarosan felszolgálta a vacsorát, a legjobb angol étekmester, Gordon Ramsey és harmichat segédszakácsa alkotását. Az volt a cél, hogy mind az ötszáz vendég elé egyszerre tegyék le a tányérokat, forró legyen a konszomé meg a főétel, és hideg a mogyoróparfé.

Mind a száz asztal közepén fehér rózsakoszorú díszelgett, s egy nyírfacsemete, selyemből készül pillangókkal az ágain. Háromezer pohár Moet pezsgőt szolgáltak fel. Végül a konyhafőnök a kint didergő fotósoknak és riportereknek is küldött néhány ládával.

Minden elkelt

Kit láttunk a meghívottak között? Rengeteg focistát, az örökfiatal Joan Collins színésznőt, Robbie Williams énekest, továbbá a királyi családból kiutált Fergiet az egyik lányával. A zenét a tánchoz James Brown szolgáltatta.

Az árverésen elkelt a Bentley, a Harley Davidson szuperduper motorkerékpár, egy 27 karátos nyakék hatvanhat brilliánssal és több mint százezer dollárért, a három napos meghívás Beckhamékhez.

Az angol válogatott tagjai mintha kevesebbet ittak és táncoltak volna a többieknél. Talán a magyaroktól tartanak?


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást