Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Szavazzon ön is a világ legcsúnyább kutyájára!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Internetes hackerek próbálták elszabotálni a világ legrondább kutyája címért folyó versengést. Több hete folyt ugyanis az internetes szavazás, amikor egyszer csak mintegy 35 ezer szavazat tűnt el mind a négy vezető helyen álló kutyától. A szavazást most újra indították.

Először Victoria, a félig vak agár veszített el több tízezer szavazatot egyetlen éjszaka alatt, majd két nappal később a leginkább egy összevert, részeges punkra hasonlító Pee Wee Martinira leadott voksoknak veszett nyoma.

Amikor a következő héten két újabb kutya, Munchkin és Rascal is elveszítette összes addigi szavazatát, a verseny szervezői kénytelenek voltak újra indítani a voksolást.

A szavazatlopások után egy időre Lucille Bald, a kiálló fogú, ráncos nyakú, Elvis frizurával hódító hiéna-utánzat került az élre, ami meglehetősen sok találgatásra adott okot, főleg miután nyilvánosságra került, hogy a négylábút egyszer már megfosztották az Orlando Legrondább Kutyája címtől, mert kiderült: nem Orlandóban, hanem egy szomszédos városkában él.

A világ legcsúnyább kutyáinak versenyét 18 éve rendezik meg Kaliforniában, és az idén talán a korábbinál is nagyobb figyelem kíséri, miután a három éve veretlen Sam tavaly novemberben kimúlt, megnyitva a lehetőséget a csúnya kutyák egy új generációja előtt.

Nézze meg a jelölteket és szavazzon ön is!