Bridget Jones másra használja a vécét

Infostart
2006. május 22. 09:55
Naplójában még "fenékbevágó terhesnaciról" írt, és a toalett újfajta hasznosításának nevezte a reggeli rosszulléteket. A Bridget Jones szerzője azon is elmélkedett, vajon miért érzi magát mindenki feljogosítva, hogy a várandós anyák hasára tegyék a kezüjet. Most minden kiderül.

Helen Fielding ugyanis gyermeket vár. A kétkötetes napló 48 éves szerzője a nyolcadik hónapban van. Mint egy riportban mondta, kicsit megijedt, amikor megtudta, hogy ismét anyai örömök elé néz. Az írónőnek már van egy kétéves gyermeke, a kistestvért pedig júliusra várják.

A bestseller szerző jelenleg Los Angelesben él producer párjával. Világsikerű regényeinek első darabja több mint 10 éve, 1995-ben jelent meg.

Helen Fielding a hírességek világában nem okoz meglepetést késői terhességével. Mostanában egyre többen vállalnak babát a negyedik x-en túl. Tony Blair felesége például 45 évesen adott életet második fiuknak. Madonna 42 évesen szült, míg Susan Sarandon amerikai színésznő 45 éves volt, amikor világra jött gyermeke.