eur:
395.31
usd:
372.04
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

A pap, az apáca és a sátáni gyilkosság

Élete hátralevő részét börtönben töltheti egy amerikai katolikus pap, aki 26 évvel ezelőtt brutális módon megölt egy apácát. Az akkor 71 éves nőt Gerald Robinson megfojtotta, és sátánista szimbólumot formázó szúrásokat ejtett mellkasán.

Gerald Robinson atyát 15 évtől életfogytig terjedő büntetést kapott Margaret Ann Pahl meggyilkolásáért. A bűncselekmény még 1980-ban történt, ám akkor a rendőrségnek nem sikerült a tettes nyomára bukkannia.

Az apáca holttestét az ohiói Toledo kórházának kápolnájában találták meg húsvét szombatján. Margaret Ann Paul-t megfojtották, és mellkasán 9 szúrt sebet ejtettek, amelyek a fordított keresztet rajzolták ki. Testét egy oltárterítőbe csavarták, és úgy rendezték el, hogy az nemi erőszakot sejtessen - írja a Reuters.

A nyomozást 2003-ban újra kezdték, miután egy nő levelet írt az ügyészségnek, azzal vádolva több toledói papot, köztük Gerald Robinson atyát is, hogy molesztálták és sátáni rituálékban vettek részt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×