eur:
394.42
usd:
365.17
bux:
65543.59
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Újra kórházban a Rolling Stones gitárosa

Alig négy órával azt követően, hogy kiengedték a kórházból, ismét visszakerült Keith Richards. A Rolling Stones gitárosának állapotáról egymásnak ellentmondó értesülések keringenek és állítólag csúszhat a zenekar európai turnéja is.

Keith Richards szerdán 11 órakor hagyhatta el a kórházat, alig két nappal azután, hogy agyműtétet hajtottak rajta végre egy baleset miatt. A Rolling Stones 62 éves gitárosának - aki egy pálmafáról esett le - ezúttal lapinformációk szerint több napot is kórházban kell majd töltenie.

Keith Richards családja vele együtt Új-Zélandon tartózkodik. Bár korábban szóba került, jelenleg úgy tűnik, hogy az orvosok egyelőre nem engedik meg neki, hogy repülőre szálljon.

A Rolling Stones hivatalos közleménye szerint mindkét agyműtét sikeres volt és a gitáros nincsen veszélyben. Ugyanakkor kérdéses, hogy mi lesz a banda nyáron esedékes európai turnéjával. A hivatalos közlemények szerint csak a május végi, spanyolországi koncerteket halasztják el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Korrigál a forint

Korrigál a forint

Csütörtökön kezdetben az euróval és a dollárral szemben is gyengült a forint, utóbbival szemben nagyobb mértékben, később azonban valamelyest korrigált a magyar fizetőeszköz. Ma megjelent a Magyar Nemzeti Bank Inflációs jelentése, amelyben többek között azt írták, hogy a forint gyengélkedése és a szolgáltató cégek visszatekintő árindexálása is hozzájárul ahhoz, hogy a 3%-os inflációs  célt csak 2025-ben éri el a jegybank.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×