eur:
393.74
usd:
368.47
bux:
66090.6
2024. április 24. szerda György

A Grammy-díjas énekesnő tragikus halála

Alig 37 éves korában, rákban elhunyt Soraya kolumbiai-amerikai énekesnő, aki 2004-es lemezéért a legjobb női album díját nyerte el a Latin Grammy díjkiosztón. Az énekesnő hat éve harcolt a kórral.

Soraya 1969-ben született New Jerseyben kolumbiai szülők gyermekeként. Legnagyobb sikereit a 2003-mas, "Soraya" című lemezével aratta. Az énekesnő sikeresen építette be zenéjébe a cumbia és a flamenco elemeit.

Legjelentősebb elismerése a 2004-es Latin Grammy-díj volt, melyet a legjobb női albumért kapott, de ugyanabban az évben a Billboard latin zenei reménységének is megválasztották.

Halála előtt egy nappal spanyol nyelvű levelet tett közzé honlapján, melyben azt írta: közelgő halála ellenére nem érzi, hogy elvesztette volna a rákkal folytatott csatáját, hiszen a kezdetektől tudta, hogy harca nem hiábavaló.

Soraya édesanyja, nagymamája és egyik nagynénje is rákban hunyt el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×