eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Veszélyben az európai turné: vége a Rolling Stonesnak?

A közelmúltban balesetet szenvedett Keith Richardsot kezelő orvosok elképzelhetőnek tartják, hogy a veterán gitáros soha többet nem léphet fel a Rolling Stonesszal. A zenészen a napokban agyműtétet kellett végrehajtani.

Keith Richards pár nappal ezelőtt egy pálmafáról zuhant le. A Rolling Stones gitárosa olyan szerencsétlenül esett, hogy műtétre volt szükség. A zenész orvosai azt mondták a feleségének, hogy nincs kizárva: olyan agykárosodást szenvedhetett, amely meggátolhatja abban, hogy élő koncerteket adjon.

A gitáros családja jelenleg is új-zélandi betegágyánál van és nagyon aggódik. "A helyzet sokkal súlyosabb, mint azt a Rolling Stones táborában állítják. Fia, Marlon teljesen összetört és azt mondta, attól tart, hogy Keith nem épül fel" - közölte egy meg nem nevezett forrás.

A Rolling Stones többi tagja is folyamatos telefonkapcsolatban áll a kórházzal. Az együttes az európai turné nyitókoncertét, az eredetileg május 27-re tervezett barcelonai fellépést már eltolta júniusra, de egyik szóvivőjük szerint elképzelhető, hogy hosszú ideig is eltarthat Keith Richards felépülése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×