Veszélyben az európai turné: vége a Rolling Stonesnak?

Infostart
2006. május 10. 08:46
A közelmúltban balesetet szenvedett Keith Richardsot kezelő orvosok elképzelhetőnek tartják, hogy a veterán gitáros soha többet nem léphet fel a Rolling Stonesszal. A zenészen a napokban agyműtétet kellett végrehajtani.

Keith Richards pár nappal ezelőtt egy pálmafáról zuhant le. A Rolling Stones gitárosa olyan szerencsétlenül esett, hogy műtétre volt szükség. A zenész orvosai azt mondták a feleségének, hogy nincs kizárva: olyan agykárosodást szenvedhetett, amely meggátolhatja abban, hogy élő koncerteket adjon.

A gitáros családja jelenleg is új-zélandi betegágyánál van és nagyon aggódik. "A helyzet sokkal súlyosabb, mint azt a Rolling Stones táborában állítják. Fia, Marlon teljesen összetört és azt mondta, attól tart, hogy Keith nem épül fel" - közölte egy meg nem nevezett forrás.

A Rolling Stones többi tagja is folyamatos telefonkapcsolatban áll a kórházzal. Az együttes az európai turné nyitókoncertét, az eredetileg május 27-re tervezett barcelonai fellépést már eltolta júniusra, de egyik szóvivőjük szerint elképzelhető, hogy hosszú ideig is eltarthat Keith Richards felépülése.