eur:
393.86
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Tom Cruise: aszfalton, vízen, levegőben

Tűzoltóautón, motoron és helikopteren száguldott keresztül-kasul New Yorkon Tom Cruise legújabb filmje, a Mission: Impossible 3. népszerűsítésére. A lehetetlen küldetés ezúttal a fotósokra és a rajongókra várt, mivel szigorúan titokban tartották, hogy milyen útvonalon közlekedik majd Tom Cruise.

Manhattanben egy tűzoltóautó vitte a színészt, át a Times Square-en, egészen egy helyi helikopter-leszállópályáig, ahonnan a levegőbe emelkedve indult el új filmje egyik premierjére.

Egy óra sem telt el, és Tom Cruise motoron érkezett egy másik moziba, szintén a film bemutatójára.

Nem maradhatott ki persze a motorcsónak és a sportkocsi sem, New Yorkról lévén szó pedig a metrózás is "kötelező" volt.

Hogy mennyire sikerült a Mission: Impossible 3. sztárjának az akciófilm izgalmait átemelni a valóságba, azt nem tudni. Az őt üldöző rajongóknak, újságíróknak és lesifotósoknak azonban biztosan nem kevés izgalmat szerzett a szokatlan mutatvánnyal.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×